Dansk Folkehjælp

Dansk Folkehjælp har specialiseret sig i midlertidig og permanent genhusning af mennesker i nød . 

Dansk Folkehjælp har specialiseret sig i midlertidig og permanent genhusning af mennesker i nød .  Vores genhusningskoncept tager udgangpunkt i uddannelse af lokal arbejdskraft, så der kommer gang i beskæftigelsen hurtigt efter katatstrofen. Vi anvender lokale byggematerialer, hvilket bidrager til den lokale økonomi. Og samtidig bidrager vi til løsning af vand og sanitetsopgaver.

Vores hovedindsats ligger derfor i genopbygningen, der kommer efter den mest akutte nødhjælpsindsats, men vi er også i stand til at distribuere fødevarer og levere anden hurtig hjælp.

Dansk Folkehjælp bidrager også til den langsigtede udvikling i fattige lande. Vi har specialiseret os i træning og uddannelse af lokalbefolkningen i U-landene i bestræbelserne på, at udvikle deres vand og sanitetsforhold, og dermed forbredre deres sundhedstilstand. Vi arbejder med kapacitetsopbygning i U-landene, således at civilsamfundets fattige og udsatte grupper forstår deres rettigheder, og bliver stærkere ved at stå samme.

Vi bygger skoler og retsbygninger i i Afghanistan, for at sikre unge et fundament for fremtiden og sikre at retssamfundet kan fungere i et land, som gennem mange år har været præget af uro.

Please Login to see contact info


Warning: Use of undefined constant public_post - assumed 'public_post' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/disn.dk/public_html/wp-content/themes/disn/template-parts/content-widgets.php on line 7

News

SEE ALL

The Aid in Danger Monthly News Brief March 2018

The Aid in Danger Monthly News Brief February 2018

The Aid in Danger Monthly Newsbrief January 2018

DISN kick-off meeting

Aid Security Monthly Brief – April 2017


Warning: Use of undefined constant event_public - assumed 'event_public' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/disn.dk/public_html/wp-content/themes/disn/template-parts/content-widgets.php on line 38

Events

SEE ALL

No upcoming events